far away

By NAJWA - About Me - E-mail this page - Add to My Favorites - Add to Blog List - See other blogs in Poetry

Sunday, September 10, 2006

Title not......... written and post by najwa powley

You opened the gate of my all to the love nest You caught me naked silver fish in your net In your voice music warm and deep for your love I smile and weep Among the empty nights I cry my tears It is the missing our tender happy years I did'nt planned to be sad soul But my destiny had been written... Sign in to see full entry.

Saturday, September 9, 2006

I was......... written and post by najwa powley

please call the cloud above thesky ask her why i have to cry??? I missed you much more I need to sleep among your shore I wish I know where is your door The night was very long and dark I was alone diving in the blank I was swimming in the emptyness no whisper no sound in my wilderness The only... Sign in to see full entry.

Tuesday, September 5, 2006

FAR AWAY WRITTEN AND POST BY NAJWA POWLEY

I AM GOING FAR AWAY LOOKING FOR MY GOLDEN HEY IF I EVER COME BACK???????? HOLD MY HAND FOR YOUR TRACK IF I EVER COME BACK????? LET ME HAVE PLACE IN YOUR HEART AND DO NOT LET ANY ONE FOR ME HURT IF I EVER COME BACK???????? I WILL SURROUND YOU WITH LIGHTS FROM ABOVE THE MOUNTAINS WILL BE THE PRETTY... Sign in to see full entry.

Thursday, August 3, 2006

MY WORDS NEVER END WRITTEN AND POST BY NAJWA POWLEY

MY WORDS FOR YOU WILL NEVER END I WANT YOU TO READ MY WORDS HAD NEVER BEND I LOVED YOU MORE THAN ME OH...... MY FRIEND THEY CUT MY ROAD BEFORE YOU SEND TOO MANY TIMES I NEED YOU LISTEN TO MY SONG BUT YOU HAD NEVER LET ME COMPLETE MY SONG I HAD NEVER REGRET MY LOVE TO YOU IT IS OR IT WAS ALL I KNOW... Sign in to see full entry.

Wednesday, August 2, 2006

lovestory continue Written and post by najwa powley

IT DOES NOT MATTER ANY MORE THEY PLAYED ON ME DIRTY GAME I AM SO SMALL TO FACE THEIR LIES GOD WILL TAKE CARE OF MY SHORE SOME ONE I LOVE HURT ME TOO MUCH I KNOW THAT WAS PLANNED ON THURSDAY HIDING MY HEART SCREAMING I AM NOT THE SAME Sign in to see full entry.

Sunday, July 30, 2006

MIND AND SOUL WRITTEN AND POST BY NAJWA

WE HAD AGREE THE RULE PEACE REGULATION HOW DO ANY ONE GET OUT FROM WAR SITUATION? I WILL TELL YOU MY MIND AND MY SOUL LOVING THE ONE AND THE ALL BUT I TRAVELLED WITH THE LIGHT SPEED NO ONE EVER CAN FOR MY SOUL TO DEFEAT IT IS ALL HOW TO BELIEVe IN HIS POWER TO FEED FEED MY SOUL GOD DID TO ME THE... Sign in to see full entry.

Thursday, July 27, 2006

STAND BY WRITTEN AND POST BY NAJWA

STAND BY,,, STAND BY I WILL MAKE YOU CRY AS YOU DID IN ME STAND BY STAND BY MY NAME WILL BE ABOVE THE CLOUD WHEN YOU WILL BE WILL BE GOT LOST IN THE CROUD STAND BY I AM THE ONE WAITED FOR YEARS HOW DO YOU LIKE MY TO TASTE MY TEARS??? STAND BY I WILL MAKE YOU CRY AS YOU DID IN ME AND MY DARKEN TEARS... Sign in to see full entry.

Tuesday, July 25, 2006

I HAVE TO SAY THIS WRITTEN AND POST BY NAJWA POWLEY

YOU HAD SAID SOME THING ABOUT PEACE YOU HAD SAID THAT YASER ARFAT WAS THE IDOLE THE IDOLE FOR WHO?? FOR DEVIDING THE LAND PIECE BY PIECE I WANT TELL YOU ABOUT MY DUCOMANTRY WHAT IS THE TRUE HISTORY YASER ARFAT WAS THE HEAD MASTER FOR HUNDREDS OF UGLY BASTERS AND FROM P.L.O TO HEZBOLLAH SMALL WORLD... Sign in to see full entry.

Tuesday, July 18, 2006

LOVE STORY WRITTEN AND POST BY NAJWA POWLEY

YOU ARE THE ONE WHO FOR ME HAD FIND BUT I LOVE TO EXPLORE IN OUR NEW AGE MINDS ONE BY ONE THERE ARE MANY MISTRIES LINE BY LINE LOVE AND GOD WHAT WE HAD FIND IN YOUR WORDS I HAD FOUND SOFT DREAMS FOR MY SOUL WHY WE HAVE TO DENAY GOD LOVE IN OUR ALL YES YOU ARE MY WANTING AMONG THE SHORES I HAD LIVED... Sign in to see full entry.

Monday, July 17, 2006

THE CEDAR TREE & THE OLIVE TREE WRITTEN AND POST BY NAJWA POWLEY

I AM ASKING THE WORLD WHAT IS THE MATTER?????? AT THE HOLY LAND NO ONE WANT TO REACH?????? AT THE WHITE SHORES IN LEBANON THE CLEAN BEACH??????? THEY ARE BROTHERS FROM THE OLD CENTURY VENUS AND MARS WERE LIVING TOGETHER IN THEIR HISTORY THE OLIVE TREE HAD BEEN IN THE SHADOW IN THE MEMOREY WHY NONE... Sign in to see full entry.

Headlines (What is this?)