Bible Trivia What is Your Answer for Friday, October 3, 2008

By Riversidepoet - About Me - E-mail this page - Add to My Favorites - Add to Blog List - See other blogs in Religion & Spirituality

Friday, October 3, 2008

HOLINESS AND BEAUTY OF GOD

I HAVE DECIDED TO START MY NEW FORMAT FOR THIS BLOG TONIGHT. TO TRY IT THIS WEEKEND AND SEE WHAT KIND OF RESULTS I HAVE, I HOPE THAT YOU WILL BE BLESSED. Holiness and beauty of God. Ex. 15; 11 Who is like unto thee, O Lord, among the gods? who is like thee, glorious in holiness, fearful in praises, doing wonders? Lev. 11: 44 Ye shall be holy; for I am holy. 1 S. 2; 2 there is none holy as the Lord. Job 4: 17 Shall mortal man be more just than God? shall a man be more pure than his Maker? 18.... Sign in to see full entry.

I WILL FEEL RIGHT AT HOME

STARTING MONDAY I WILL BE CHANGING THIS BLOG. STARTING MON OCT. 6TH I WILL BE POSTING A SUBJECT AND THEN HAVE BIBLE VERSES PERTAINING TO THE SUBJECT, I AM HOPING IT WILL BE A VERY HELPFUL PAGE AND I KNOW IT WILL MAKE GOOD READING, YOU CAN NOT BEAT THE WORD OF GOD. THERE WILL BE SEVERAL VERSES FOR EACH SUBJECT, SOME SUBJECTS THAT HAVE A LOT OF VERSES PERTAINING TO THEM MAY BE CONTINUED FOR THE WHOLE WEEK. I WILL TRY TO POST NEW POSTING 2 OR 3 TIMES A DAY. I HOPE YOU WILL ENJOY IT. INSTEAD OF... Sign in to see full entry.

Headlines (What is this?)