BLAHG,BLAHG,BLAHG

By HEARMENOW - About Me - E-mail this page - Add to My Favorites - Add to Blog List - See other blogs in On Blogging

Tuesday, June 13, 2006

WELL I GOT A MY SPACE AND PERHAPS I'M TOO OLD FOR THAT CRAP-BUT MY SOCIAL LIFE HAS BECOME THIS DANG MACHINE LATELY--THIS IS A MODERN VERSION OF TALKING TO MYSELF-EXCEPT THE PEOPLE COMMENTING AREN'T THE VOICES IN MY HEAD.!! I GREW UP AN ONLY CHILD AS I MENTIONED BEFORE-AND I SPENT MANY HOURS IN A... Sign in to see full entry.

Friday, June 9, 2006

BLOGGERS WITH NO BLOG?

A FEW TIMES THIS WEEK, I'VE CLICKED ON A MEMBER AND FIND THAT IT SAYS"NO BLOGS"- ONE I CLICKED ON AND WENT TO THE PROFILE-SAID THE PERSON HAD SOME $ IN THERE. MORE THAN 50$ LESS THAN 100.$ HOW CAN THIS BE? I KNOW IT'S REALLY NON-A-MY BIZNESS. I WAS JUST CURIOUS. ON MY WAY HOME TODAY I NOTICED THE... Sign in to see full entry.

Wednesday, June 7, 2006

THE FAME I ALWAYS WANTED

I HAD ON OF MY COMMENTS FEATURED - I JUST SAW MY NAME ON THE HOME PAGE- FAME AT LAST!!!! Sign in to see full entry.

Wednesday, May 24, 2006

OKAY- I CAN'T SLEEP. AAARRRGGGGGG!!!! I WILL SUFFER TOMORROW. BUT AS A RECOVERING BOOZER, I KNOW THE WORSE THING ABOUT NOT SLEEPING IS WORRYING ABOUT NOT SLEEPING. AND TRYING TO SLEEP ---WELL SLEEP IS NOT AN ACTION.NO ONE EVER DIED FROM A LACK OF SLEEP--I MAY WANT TO KILL SOMEONE- BUT THATS ANOTHER... Sign in to see full entry.

Tuesday, May 23, 2006

SO THIS WEEK I MADE BIG LEAPS INTO THE LAST CENTURY-I GOT A WEB CAM AND A CD BURNER. WHOOOOOOWEEEEEEE!!!!!! I GET TO MAKE MY OWN INCREDIBLE COMBINATIONS OF MUSIC ON ONE CD! WELL, I BOUGHT MY SON A BIKE THIS WEEK AND MY LONG DISTANCE GOT BLOCKED CAUSE I OWE. WELL, I GUESS IN CHEESECAKE LAND,ONE... Sign in to see full entry.

Saturday, April 29, 2006

DIARHEA AND THE WAITRESS

So I get up today, go to the tanning salon, come home, take a shower and get ready for work. I go in at 2:30,everythings fine, till about 6pm and all of a sudden I'm standing by a table,taking an order, and the knock at the back door is urgent. I was standing there clenching my ass soo hard! I was... Sign in to see full entry.

Thursday, April 27, 2006

I REALLY HAVE NOTHING TO WRITE ABOUT. THIS IS THE EQUIVALENT OF CALLING SOMEONE UP, NOT TO TALK. I AM VERY MERCURIAL-NEVER AT A LOSS FOR WORDS... BUT I AM CHEWING AIR. OKAY TODAY I WENT TO THE CLINIC FOR MY GYN APPT. I GO THERE BECAUSE ITS FREE AND FASTER,CLOSER AND THE PILLS ARE FREE TOO. A REAL... Sign in to see full entry.

Tuesday, April 25, 2006

AAAHHHH OKAY PSYCHO...WHATEVER YOU SAY...

WELL, I'M SITTING HERE WATCHING MY UMPTEENTH LIST SHOW -VH1 'S MOST WACKIEST FAMILIES. I MUST HAVE A.D.D. LATELY,BECAUSE ALL I WATCH (BESIDE LAW AND ORDERS) ARE THESE SHOWS---I LOVE THE 80'S AND ALL THAT. BUT,I DON'T FEEL SO BAD BECAUSE I KNOW I AM NOT AT ALL ALONE. IT'S FAST FOOD TV. WOW - I JUST... Sign in to see full entry.

Thursday, April 20, 2006

WHAT WILL TODAY BRING?

OR RATHER-WHAT WILL I BRING TO TODAY? I HAFTA TAKE MY DAUGHTER TO PRE REGISTER FOR KINDERGARTEN. WOW. SHE IS GOING TO BE GOING TO CHARTER SCHOOL,AND ONE OF THE CONDITIONS IS, THE PARENTS MUST VOLUNTEER SO MANY HOURS A MONTH AT THE SCHOOL. I KNOW I MAY SOUND HORRIBLE SAYING THIS, BUT I HATE DOING... Sign in to see full entry.

Monday, April 17, 2006

ROADSIDE PEE

I AM TRYING TO WRITE MORE FREQUENTLY. I KNOW ALL 2 PEOPLE WHO'VE CHECKED WILL BE THRILLED! WELL MY EASTER WAS NICE. I USUALLY GO TO NY TO VISIT MY FAMILY. HARDLY ANY TRAFFIC-EXCEPT, OF COURSE,UNTIL WE WERE ALMOST THERE AND I HAD TO PEE LIKE A RACE HORSE. THAT RED BULL I HAD AT THE START OF THE RIDE... Sign in to see full entry.

Headlines (What is this?)